Friday, July 06, 2007

Munkavel i världens bästa land

"Vi Whiplashskadade måste väcka debatt om vår situation" kommenterar från en kvinna ang. artikeln i Expressen

Görel,58, dog efter operation. Hennes sista halmstrå var att söka vård utomlands efter att blivit negligerad i Sverige som "Galen kvinna!"

Som Whiplashskadad har jag själv dålig erfarenhet av svenska sjukvården . Neurologens kommentar var att unga flickor ska ut och dansa " Det ska inte vara någon exotisk neurologisk sjukgymnast" utan rekommenderade vanlig ADL-träning,d.v.s bädda sängen själv! Efter år av förnedring inom sjukvården sökte jag mig till komplementärmedicin. Jag fick själv bekosta 10 års alternativ rehab för nackskadan!


Vi måste väcka debatt! Ja, men hur? När media mörklägger all kritik av läkare och svensk sjukvård!
Efter att vägrats vård för nya sjukdomar (Du har ju ett 20 års långt smärttillstånd!)
har jag försökt gå ut i Media, patientföreningar, kuratorer för att uppmärksamma vår situation men blir bara misstrodd. Har blivit tvingad söka vård utomlands för dessa nya sjukdomar. Läs gärna mer om detta på http://www.lindagarben.se/

Kommentar från Lokaltidningen:" Vi beslutade redan för 1 år sedan att insändare av dig angående sjukvården kommer inte att publiceras"
Kommentar från en känd Reporter på ett av landets mest uppmärksammade debattprogram:
" Nu tar du väl i"

Så jag frågar återigen hur vi Whiplashskadade kan väcka debatt för vår situation när man beläggs med munkavel i "världens bästa Land"?


Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om:
Andra bloggar om: